Blijven wonen

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers.
Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag!

Sluiten

Bericht plaatsen

Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
J. Hazelzet
1882019
Ed is een heel betrokken man en professional die er alles aan doet om een zo goed mogelijke hypotheek voor je te regelen. Hij denkt constant met je mee en houdt daarbij ook steeds in de gaten of je niet "boven je stand" gaat lenen, waardoor voorkomen wordt dat er wellicht (financiƫle) problemen kunnen ontstaan. Ed is daarbij een zeer prettige man in de omgang.
E.G.
1772019
Hoog kennisniveau inzake de financiƫle materie; hoge betrokkenheid bij ons (klanten); snelle reacties op onze vragen die goed en praktisch worden beantwoord; positief, enthousiast en plezierig in de omgang. Een adviseur die je werkelijk kunt vertrouwen!
Wim
3012018
Een duidelijk en overzichtelijk advies. Kennis van zaken en goed in staat zich in te leven in onze situatie.
Monique
27112017
Prettig en persoonlijk. Probeert mee te denken met de beste situatie en legt, wanneer je er naar vraagt, waarom optie A of B beter is om ervoor te kiezen.
Leopold
1112016
Duidelijke uitleg, helder verhaal. Denk dat de adviseur daarnaast een goed inschatting heeft gemaakt van wat wij zouden willen en kunnen. Soms zou de uitwerking van financiele gegevens nog iets precieser kunnen.
Bart
542016
Vriendelijke en kundige man, gewoon in spijkerbroek en een kleine auto er wordt niet gepocht met pakken en dikke auto's. Hij staat dicht bij de klant en kan zich goed inleven in de situatie. Legt in gewone mensen taal uit waar het over gaat en neemt hier ook de tijd voor. Goed bereikbaar ook in avonden en het weekend. De adviseur is een man die de tijd voor me neemt en mij rustig uitleg wat er gebeurt en wat de te nemen stappen zijn, zonder poespas en gedoe.
Rabinder
2622016
De adviseur heeft ons de beste hypotheekadviezen gegeven. Hij was altijd bereikbaar en uiteindelijk het aller belangrijkste ,hij heeft de beste geldverstrekker voor ons gezocht. In een paar weken heeft hij onze hypotheek geregeld.
Kamermans
1922016
Goed gesprek, helder over (on) wenselijkheden, Zou wat mij betreft iets eerder to the point kunnen komen t.a.v. de feitelijke doelstelling van het gesprek.
Tanya
1622016
Persoonlijk in zowel proces als advies, goed bereikbaar voor vragen, heldere uitleg (veel geduld), proces werd prettig gemanaged, deadlines werden in het gehele proces goed in ogenschouw genomen.