Dienstverlening & kosten

Dienstverlening

Of u nu starter bent of al eerder een huis hebt gekocht, wij helpen u graag bij het regelen van uw hypotheek met persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies.

Wij begrijpen dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke beslissing is. Het is dan ook verstandig goed advies bij een onafhankelijke hypotheekadviseur in te winnen.

In de afgelopen 20 jaar hebben we ruime ervaring opgedaan om u breed te adviseren.

Onafhankelijk advies houdt in dat wij bemiddelen tussen meerdere geldverstrekkers. Hierdoor bent u zeker van echt objectief advies en dus niet, zoals bij een bank, alleen advies over de eigen hypotheek!

Het proces bestaat uit advies, het ‘ontwerpen’ van de hypotheek, welk bedrag, de juiste vorm, rentevastperiode(s), eventuele verbouwingen etc. Uiteraard kijken we samen ook bij wié dat het beste kan, welke van de 40 geldverstrekkers heeft de best passende oplossing.

Wanneer we de juiste opzet hebben bedacht moet er bemiddeld worden, het administratief organiseren van de hypotheek. U hoeft dus niet zelf naar de bank / geldverstrekker. Wij helpen u met het aanvragen van de hypotheek, tot het moment dat u de sleutel heeft én daarna!

Kosten

U betaald degene die u aan het werk zet, zit u bij de bank aan tafel betaald u de bankadviseur, zet u ons aan het werk dan betaald u ons daarvoor.

Onze eerste afspraak is altijd vrijblijvend, deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Wij werken in een vervolg met een vaste prijs, deze bepalen we vooraf met onze klanten. Zo is duidelijk wat u van ons kan verwachten en wat u betaald voor deze dienstverlening.

Deze kosten kunnen varieren. Sommige dossiers nemen meer werk met zich mee dan andere. De kosten liggen meestal tussen de € 2500,- (bijv. een alleenstaande starter in loondienst) en € 3500,- (bijv. tweeverdieners in ondernemerschap). Wij houden van duidelijke en transparante communicatie.

Daarnaast helpen wij klanten ook met verzekeringen, denk hierbij o.a aan overlijdensrisico- en arbeidsongschiktheidsverzekeringen. Ook hier rekenen wij eenmalige kosten voor. Deze kosten liggen over het algemeen tussen de €250, en €500,-, afhankelijk welk type verzekering en aantal verzekerde.

In ons ‘dienstverleningsdocument’ vind u meer informatie omtrent onze dienstverlening en kosten.

Maak een vrijblijvende afspraak of WhatsApp ons